CAT ι ESP ι ENG

Administració de comunitats

Tradicionalment, s’ha entès l’activitat de l’administrador de finques, simplement com “cobrar, pagar i liquidar” i resoldre les incidències de reparacions, és a dir, simplement es gestiona el dia a dia i s’actua en funció dels  esdeveniments.

 Actualment les necessitats dels propietaris d’una comunitat han canviat i cal un autèntic professional que sàpiga ‘gestionar’ els recursos econòmics amb la màxima eficiència i que vetlli per la comunitat.

A Gil Serveis Immobiliaris tenim més de 50 anys d’experiència en l’administració de comunitats. El nostre model de gestió ens enfoca a les necessitats reals dels propietaris per oferir-los una gestió transparent, rentable i eficient per a cada comunitat.

A Gil anem més enllà de l’administració de finques i creiem en un sistema de gestió més eficaç i transparent per la seva comunitat.

 

SOM GESTORS DE COMUNITATS ESPECIALISTES A BARCELONA

Oferim una gestió integral, eficaç i transparent de la teva comunitat  amb un tracte sincer i personalitzat des del primer moment.

 

GESTIÓ FINANCERA

Gestionem els recursos econòmics de la teva comunitat per garantir la màxima eficiència i rendibilitat.

  1. Comptabilitat: posem al dia tots els comptes.
  2. Control de morositat: disposem de mecanismes per disminuir la morositat.
  3. Estalvi en les despeses: avaluem els costos, revisem els contractes i negociem amb proveïdors i industrials, per tal de dissenyar una estructura servei/cost ajustada a les veritables necessitats dels clients.
GESTIÓ D’INCIDÈNCIES

Resolem les incidències de la teva comunitat amb la màxima prioritat i eficàcia.

  1. Servei exclusiu i personalitzat d’atenció d’avaries 24 hores: resolem qualsevol avaria tècnica 24 hores al dia, 365 dies l’any.
  2. Gestió d’incidències: Gestionem de forma ràpida i eficient totes les incidències, gràcies a un sistema de control i gestió intern, que garanteix la màxima eficiència.
GESTIÓ TÈCNICA

Fem de la prevenció una eina de gestió essencial per reduir les incidències i els costos derivats d’aquestes.

  1. Manteniments i conservació de l’immoble: Planifiquem el manteniment integral de l’edifici per etapes, així ajustem les quotes a cada actuació i al final es garanteix l’obtenció de l’ITE.
  2. Gestió  d’incidències jurídiques: ens encarreguem de totes les incidències amb l’administració. 

Els propietaris poden accedir a tota la gestió relativa a les seves comunitats

a través de la nostra plataforma d’administració on-line.