Més de 50 anys d’experiència en la gestió patrimonial.

A Gil Serveis Immobiliaris venem i lloguem immobles. Ens encarreguem de tot el procés, coneixent les teves necessitats, informant-te a cada pas i treballant junts per a aconseguir els teus objectius. Sabem que vendre o llogar un immoble és una decisió important, i ens posem del teu costat, oferint-te un tracte directe i fàcil, sense floritures, facilitant-te tota la informació i sent realistes donis del primer moment.

Com treballem?

T’oferim un tracte personal i directe amb nosaltres. Sempre visitem els immobles per conèixels, saber el seu valor, els seus punts forts, etc. Som realistes i sincers. No inflem els preus, per no generar falses expectatives. Volem que confiïs en nosaltres.

Comercialitzem els pisos a través d’Idealista, fotocasa i habitaclia. També utilitzem una base de dades actualitzada, pròxima i molt àmplia. Difonem el teu immoble només entre aquells contactes als quals els pugui interessar, perquè no es perdi entre una pluja d’immobles.

T’assessorem en tot moment per aconseguir els teus objectius. Ens encarreguem de salvar qualsevol obstacle, ens comprometem a donar-te seguretat en tot moment. Som sincers i pròxims durant tot el procés. I després, si tens qualsevol dubte, també.

Vols més informació?

Vull rebre informació Vull rebre informació
He llegit i accepto He llegit i accepto l'avís legal