CAT ι ESP ι ENG

Qui som

Gil Serveis Immobiliaris és una empresa immobiliària fundada l’any 1963, dedicant-se, en els seus orígens a la gestió de les comunitats de propietaris i al lloguer d’immobles, sota la signatura de José Mª Gil Fernández, fundador de l’empresa.

Amb els anys, i gràcies a l’esforç de tots els nostres treballadors i col·laboradors, hem anat incorporat nous departaments, com és el de l’agència immobiliària i les assegurances, per satisfer les necessitats canviants dels nostres clients.

La missío de Gil Serveis Immobiliàris és satisfer les necessitats dels nostres clients en la gestió del seu patrimoni i crear una organització rentable i amb una constant vocació de desenvolupament i aportació de valor als nostres serveis, per completar una oferta de serveis immobiliaris integrals.

‘Oferim serveis immobiliaris personalitzats a tu.’

Tradicionalment, s’ha entès l’activitat immobiliària com una tasca purament administrativa i/o comercial. Nosaltres li donem la volta a aquest concepte, i incorporem una visió moderna i innovadora que va molt més enllà.

Per a Gil, tu ets el més important. La nostra gestió gira entorn les teves necessitat i la nostra feina es anticiparnos, detectar-les i resoldre-les, per donar-te una cobertura total en la gestió del teu patrimoni.

Mirem cap al futur.

El nostre objectiu és oferir un servei integral que cobreixi totes les necessitats immobiliàries dels nostres clients d’una manera personalitzada, transparent i eficient.

Líders a l’eixample esquerra.

Comptem amb un equip humà que combina professionals amb molts anys d’experiència en el sector immobiliari, i joves talents d’alta qualificació que aporten una visió fresca i innovadora al sector. Li oferim un tracte directe i professional, i l’ assessorem en tot moment per tal de trobar les millors solucions a les seves necessitats.

Gil Serveis Immobiliaris trobarà tota la professionalitat, transparència i rigor per a la gestió de les seves propietats.

Confiï en nosaltres i en la nostra experiència. Demani’ns informació sense compromís.

finques-gil-barcelona-1